Probeerprezi

1 augustus 2019
|
Meester Erik

Wil je de leerlingen graag met Prezi leren werken, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Kies dan voor de probeerprezi. De probeerprezi is een prezi die is opgezet als spreekbeurt, maar waar nog een en ander in moet gebeuren voordat er gepresenteerd kan worden. Stapsgewijs leren de kinderen hoe ze tekst en afbeeldingen moeten toevoegen, hoe ze afbeeldingen kunnen draaien, pijlen kunnen trekken en de volgorde aanpassen in het presentatiepad etc..

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de probeerprezi, kies je voor Prezi Classic. Deze versie maakt nog gebruik van Flash. Het nieuwere Prezi Next verschilt in gebruik van Prezi Classic en sluit daarom niet goed aan op het werkboek van de probeerprezi.

Download

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Docs & Ideas

Docs & Ideas

Zwakke en sterke werkwoorden in de verleden tijd

Zwakke en sterke werkwoorden in de verleden tijd

Het vervoegen van zwakke en sterke werkwoorden in de verleden tijd; in de gesproken taal lijkt het vanzelf goed te gaan. Maar zodra we de …
Aflezen digitale klokken

Aflezen digitale klokken

Op de vertrekstaten, de schermen boven de perrons en op de reisapp. De tijden worden digitaal weergegeven. In dit loopspel oefenen de kinderen het aflezen …
De Biljoenbende

De Biljoenbende

‘De Biljoenbende’ is een hybride escape game waarbij de leerlingen proberen uit de best beveiligde bank van Nederland te ontsnappen.
[Er]ik
Betrokken. Collegiaal. ICT. Innovatief. Humor. Creatief.
Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks.

Contact

Je bericht
2024 Meester Erik